Waarom kiezen voor Smokey Basterds Catering?

BBQ Catering

Hoogwaardige culinaire ervaring

Bij Smokey Basterds Catering streven we altijd naar culinaire perfectie. Onze getalenteerde chefs bereiden gerechten van topkwaliteit met verse ingrediënten en aandacht voor detail. Of het nu gaat om hartige voorgerechten, smaakvolle hoofdgerechten of verrukkelijke desserts, we garanderen een onvergetelijke smaakervaring voor jou en je gasten.

Flexibiliteit en maatwerk

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we flexibele opties en maatwerk aan. Of je nu specifieke dieetwensen hebt, bepaalde gerechten wilt toevoegen of een bepaalde presentatie in gedachten hebt, ons team staat klaar om aan jouw verzoeken te voldoen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de catering perfect aansluit bij jouw visie.

Professionele en vriendelijke service

Naast het leveren van heerlijk eten streven we ook naar uitstekende service. Ons team van bedienend personeel is professioneel, vriendelijk en goed getraind. Ze zorgen ervoor dat je gasten zich welkom voelen en dat alles soepel verloopt tijdens het evenement. Bij Smokey Basterds Catering staat klanttevredenheid altijd voorop.

Het menu voor kleine cateringevenementen

Bij Smokey Basterds Catering bieden we een uitgebreid menu aan voor kleine cateringevenementen. We willen ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is. Hier is een overzicht van de verschillende categorieën in ons menu:

Voorgerechten en hapjes

Onze voorgerechten en hapjes zijn perfect om het evenement mee te beginnen. Van smaakvolle broodjes en hartige tot verfrissende salades, we hebben een scala aan opties om je gasten te verwennen.

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten zijn het hart van de maaltijd. Van sappige vleesgerechten tot smaakvolle vegetarische opties, we bieden een breed scala aan gerechten om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen. Elk gerecht wordt met zorg bereid en gepresenteerd.

Desserts

Een evenement is niet compleet zonder een zoete afsluiting. Onze desserts zijn kunstwerken op zich, met Cuba Libre crème brulée met Cherry & Coke, S’Mores Oreo cookies style en andere lekkernijen die je gasten zullen verrassen en verwennen.

Dranken

Naast het eten bieden we ook een selectie van verfrissende dranken aan. Of je nu op zoek bent naar alcoholische of non-alcoholische opties, we hebben verschillende drankjes om uit te kiezen, waaronder wijnen, bieren, frisdranken en meer.

Het planningsproces

Om ervoor te zorgen dat jouw kleine cateringevenement vlekkeloos verloopt, hebben we een gestroomlijnd planningsproces. Hier zijn de stappen die we volgen:

Stap 1: Neem contact op met Smokey Basterds Catering

Neem eerst contact met ons op via onze website, telefonisch of per e-mail. Vertel ons over je evenement, inclusief de datum, locatie, het aantal gasten en eventuele speciale verzoeken.

Stap 2: Bespreek je wensen en behoeften

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. We luisteren naar jouw ideeën en adviseren je over de beste opties op basis van jouw budget en voorkeuren.

Stap 3: Ontvang een persoonlijk voorstel

Na het bespreken van alle details stellen we een persoonlijk voorstel op. Hierin vind je alle informatie over het menu, de kosten en eventuele extra services die we kunnen bieden. We streven ernaar om transparant te zijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Stap 4: Bevestiging en planning

Als je tevreden bent met het voorstel, bevestigen we de catering en plannen we alle logistieke details. We zorgen ervoor dat alles klaar staat op de dag van het evenement, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Tips voor een succesvolle kleine catering

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je kleine cateringevenement een groot succes wordt:

  1. Ken je gasten: Houd rekening met de smaakvoorkeuren, dieetwensen en allergieën van je gasten bij het samenstellen van het menu.
  2. Kies de juiste locatie: Zorg ervoor dat de locatie geschikt is voor het aantal gasten en de gewenste sfeer van het evenement.
  3. Creëer een gevarieerd menu: Bied een diversiteit aan gerechten aan om aan de verschillende smaakvoorkeuren van je gasten te voldoen.
  4. Overweeg dieetwensen en allergieën: Zorg ervoor dat je vegetarische, veganistische of glutenvrije opties aanbiedt voor gasten met speciale dieetwensen.
  5. Zorg voor voldoende personeel: Zorg ervoor dat er voldoende bedienend personeel aanwezig is om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens het evenement.
Deel dit blog

Gerelateerde Artikelen

Catering thuis

Catering thuis is de perfecte oplossing voor iedereen die een speciaal evenement wil organiseren zonder zich zorgen te hoeven maken

Read More

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.