BBQ kok aan huis inhuren

Pitmasters inhuren

Onze ervaren pitmasters zijn ware kunstenaars als het gaat om het bereiden van de lekkerste gerechten op de barbecue. Met jarenlange ervaring en een passie voor het vak, zorgen onze pitmasters voor een onvergetelijke smaakbeleving voor u en uw gasten. Bij SmokeyBasterds hebben wij 8 verschillende pitmasters die voor € 42,50 ex btw tot uw beschikking staan. De pitmasters kunnen ingehuurd worden wanneer jij maar wilt. 

Geen opruimwerk, het inhuren van een BBQ kok betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen na afloop. Onze BBQ koks nemen deze taken op zich, zodat u zich volop kunt concentreren op het genieten van uw feest.

BBQ Catering
BBQ Kok inhuren

Uniek feest door onze BBQ Kok

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw volgende feest of evenement te vieren? Dan heeft SmokeyBasterds precies wat u nodig heeft!

Onze ervaren BBQ-koks zorgen voor de lekkerste gerechten die u ooit op een barbecue heeft gegeten. Onze passie voor het bereiden van heerlijke gerechten met onze smoke-infused technieken zorgt ervoor dat uw gasten onvergetelijke smaakbelevingen zullen hebben.

Met onze BBQ-koks kunt u rekenen op een vlekkeloze service. Van het voorbereiden van de gerechten tot en met de presentatie, onze koks zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onze koks zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen.

BBQ Kok biedt verschillende menu's

Bij SmokeyBasterds kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan menu’s, van klassieke BBQ-gerechten tot en met innovatieve gerechten die speciaal zijn ontwikkeld door onze koks. Onze menu’s zijn samengesteld met de beste seizoensgebonden producten en worden bereid met de beste kwaliteit ingrediënten.

SmokeyBasterds is meer dan alleen een barbecue-bedrijf. Wij geloven in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Onze koks zullen niet alleen de lekkerste gerechten serveren, maar ook een vriendelijke en gastvrije sfeer creëren.

Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog onze BBQ-koks en laat u verrassen door de unieke smaakbeleving die SmokeyBasterds te bieden heeft. Wij kijken er naar uit om uw volgende feest of evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

BBQ Kok inhuren
BBQ catering offerte aanvragen

BBQ Kok aan huis

Bespaar tijd en stress, als gastheer of -vrouw wilt u zich ontspannen en genieten van uw eigen feest. Het inhuren van een BBQ kok betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bereiden van gerechten, het opstellen van een menu en het opruimen na afloop. Laat de BBQ kok deze taken op zich nemen, zodat u zich volop kunt concentreren op het genieten van uw gasten.

Professionele kwaliteit: Onze BBQ koks hebben jarenlange ervaring en een passie voor het vak. Zij weten precies hoe ze de lekkerste gerechten op de barbecue moeten bereiden en zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving voor u en uw gasten.

Aangepast aan uw wensen: Onze BBQ koks zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar klassieke BBQ-gerechten of iets nieuws en innovatiefs, onze BBQ koks zullen u verrassen met hun creatieve en smaakvolle menu.

Formulier BBQ kok inhuren

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.