BBQ op locatie Soap

Catering op locatie Apeldoorn

Voor 2024 hebben wij onze eerste Beach Locatie in Apeldoorn toegevoegd! Namelijk SOAP op het unieke Zwitsal terrein. SOAP is een unieke locatie in Apeldoorn en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Deze locatie is voor Smokey Basterd’s uniek vanwege de vele mogelijkheden. Denk aan een Beachparty, Bruiloft met festivalgevoel, sfeervolle buitenterrassen, vergaderlocaties en binnen prachtige ruimtes en restaurants!

BBQ op Stadsstrand Apeldoorn

Met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand Genieten! In het ochtendzonnetje met koffie en appelgebak of red velvet, of ’s middags van een lunchgerecht met een verse jus d’orange of smoothie. In de namiddag van een borrelhapje en een cocktail of heerlijke gin tonic, of ’s avonds met een biertje en een burger of een Pinot Grigio en een zalm met dille saus. Later op de avond, golden hour meepakken met vrienden en een kan homemade sangria.
 

De zon bij Zwitsal

Het mooiste van koken is dat het elkaar verbindt. Samen met elkaar genieten op een unieke locatie en dat samen in de gaafste BBQ keuken. Over deze beleving zal nog lang nagesproken worden.
 
Het concept BBQ Workshops is een geweldig team uitje en kan dienen als een unieke teambuilding activiteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zien we je snel bij SOAP & Smokey Basterd’s?

Onze Locatie

Je vindt ons aan het Apeldoorns Kanaal op het Zwitsal terrein. Een unieke locatie op een historisch industrieterrein. Volg ingang Zuid aan de Vlijtseweg, we hebben genoeg parkeerplekken beschikbaar. Met de variatie van restaurant tot feestlocatie biedt Soap allerlei opties om jouw perfecte dag te creëren!

Een dagje strand maar dan nét buiten het centrum van Apeldoorn. Een unieke locatie, midden op het industriële Zwitsalterrein.
 
Beleef het bij SOAP

Maak van je bezoek aan ons strand een echte belevenis. Kom lekker loungen op het terras of strand. Eten, drinken, feestvieren, luieren of actief bezig zijn, het kan allemaal bij Soap!

In een ongedwongen sfeer genieten van heerlijke borrelgerechten, lunchgerechten of de altijd lekkere plates? Bekijk onze menukaart hieronder!

 

 

Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen

Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Smokey Basterd's Experience

Beste prijs
44
50
 • The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
 • Gamba's Jalapeno
 • Stout buikspek
 • Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
 • Drunk & Dirty Côtes de boeuf
 • In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Beste prijs

Smokey Basterd's Experience

Luxe arrangement
69
50
 • Oesters Hog Butter
 • Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
 • Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
 • Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
 • Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
 • Gegrilde coquilles met yuzu
Beste prijs

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.