De Bak Leeuwarden Catering

Catering op locatie in Leeuwarden?

In 2021 zijn we de samenwerking aangegaan met deze unieke locatie. Smokey Basterd’s is altijd opzoek naar unieke plekken om events en workshops te organiseren. Is het in de prachtige natuur dan is het nu in de binnenstad van Leeuwarden. En waar jawel in de gevangenis! Deze is allang niet meer in gebruik maar een prachtig monument waar wij onze activiteiten organiseren in de luchtruimte van de gevangenis. Een unieke plek met een bijzondere sfeer, in de zomer is er een strand bij de tent met een heerlijk beach gevoel. Trots zijn wij dan ook om deze locatie een Smokey Basterd’s locatie te noemen.

Geniet van een leuk feest met een BBQ op locatie

‘S Avonds mogen de voetjes weer van de vloer want jij kan ons afhuren voor jouw FEEST. Denk aan jouw bruiloft, bedrijfsfeest, diner, groepen en evenementen van klein tot heel groot. BBQ mogelijkheden tot 500 gasten op de meest unieke plak van Leeuwarden Uitgebreid Lunchen, Borrelen en Dineren kan bij ons Drink & Eetlokaal Proefverlof.

BBQ op locatie Leeuwarden

Heerlijk eetcafe IN Leeuwarden

Je eerste kop koffie van de dag drink je in Café de Bak in Leeuwarden, onze (cel)deuren gaan om 10.00 open. Celdeuren? Ja je leest het goed! Café de Bak zit gevangen in de oude gevangenis “Blokhuispoort”, gebouwd in de 19e eeuw met een rijke historie van beroemde & beruchte misdadigers. Nu is het een plek om in alle vrijheid te genieten. De muren komen niet meer op je af maar er huisvesten nu winkels, bedrijven, oude ambachten, een hostel en diverse horeca in dit prachtig historische gebouw.

Feest en BBQ op een locatie

Je kunt de gelegenheid afhuren voor feestjes, barbecues, zakelijke bijeenkomsten en private-diners! Naast een prachtige bar en privé cel, beschikt Voorarrest ook over een grote binnentuin met eigen terras. De ruimte is geschikt voor ongeveer 30 tot 40 personen. Wanneer wij de ruimte alleen indelen met sta-mogelijkheden is deze geschikt voor 50 personen.

Zowel voor zakelijke meetings als presentaties, maar ook voor een buurtbarbecue is dit een geweldige plek. Het drinken wordt direct geserveerd vanuit de bar in Voorarrest en het eten en de hapjes worden verzorgd door de keuken van Proefverlof.

GENIETEN IN ALLE VRIJHEID
Café de Bak is uitermate geschikt voor jouw feest. Beleef jullie dag in de Blokhuispoort! Drink Eetlokaal Proefverlof & Café de Bak is het horeca stel van de Blokhuispoort te Leeuwarden. Samen verzorgen zij de mooiste diners en feesten, van een heerlijke bbq tot een culinair meergangen diner, live optreden, heerlijke tunes van de dj of jouw eigen speellijst. Het terras is gevangen tussen de muren van de Blokhuispoort, ooit bedoeld om gevangenen binnen te houden maar nu een heerlijke plek voor jouw feest.

Oud en nieuw catering

Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen

Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Smokey Basterd's Experience

Beste prijs
44
50
 • The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
 • Gamba's Jalapeno
 • Stout buikspek
 • Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
 • Drunk & Dirty Côtes de boeuf
 • In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Beste prijs

Smokey Basterd's Experience

Luxe arrangement
69
50
 • Oesters Hog Butter
 • Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
 • Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
 • Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
 • Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
 • Gegrilde coquilles met yuzu
Beste prijs

Offerte aanvragen BBQ locatie Leeuwarden

Offerte formulier

Offerte Aanvragen

Smokey Basterds catering

Vragen? Bel ons op 06 83654624

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.