BBQ Catering op Locatie Linthorst

Catering op locatie bij Linthorst?

In het groene hart tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt het landelijke dorp Twello. Hier bevindt zich Linthorst Culinair. De ideale entourage voor recepties, diners, buffetten, vergaderingen, congressen, productpresentaties…. kortom, voor al uw feestelijke én zakelijke bijeenkomsten. Prachtig gelegen in het groen met een prachtige buitenlocatie met uitzicht over de prachtige tuin.

Geniet van een culinaire BBQ in Twello bij Linthorst

Sinds kort zijn we de samenwerking aangegaan in Twello, en dat is naast Apeldoorn. Iedereen denkt dat het bij Boekelo ligt maar dat is toch gauw een uur verder op. Linthorst is een unieke en landelijke locatie in de prachtige vrije natuur. Een locatie waar wij ons erg thuis voelen. Voorzien van alle gemakken maar met het mooiste uitzicht op de natuur.

Wij gaan hier prachtige events houden, denk aan het Asperge event met Julius Jaspers, onze Wild events, fairs en food events. Tevens kunnen wij natuurlijk ook met u als partner een mooi foodfestival verzorgen. Deze locatie is luxe bij uitstek voor een bruiloft in de buitenlucht, sfeervol en genietend van de natuur en ondergaande zon.

Geniet van een BBQ of event in Twello

Dé mooie momenten van het leven beleef je met familie en vrienden. Een gezellige borrel of een klassieke high tea. Een brunch, lunchbuffet of diner. Linthorst Culinair maakt het mogelijk, zonder stress over vergeten boodschappen of urenlange sessies in een keuken die niet berekend is op grote gezelschappen! Presenteer klaar aangeleverd? Of geeft u de voorkeur aan live cooking? Aan u de keus. Laat uw gasten genieten, samen met u.

Van sappige steaks tot verse zeevruchten en smaakvolle groenten, we zorgen ervoor dat elke hap een ware smaaksensatie is. Met ons uitgebreide menu bieden we voor ieder wat wils.

Het geheim van de keuken ontrafeld

De opening, het jubileum, het congres, het personeelsfeest of de lancering van een nieuw product; met een bedrijfsevenement promoot en profileert u uw bedrijf. Vaak is de voorbereiding en de organisatie van een zakelijk evenement arbeids-intensief proces. Linthorst Culinair neemt u dat werk graag uit handen. Wenst u meer uit een bijeenkomst te halen, kies dan voor een goede culinaire invulling en een inspirerende locatie. Smaakmakende catering vullen wij graag voor u aan met een spetterende openingsact, een tijdelijk paviljoen, volledige sfeerinrichting, een exclusieve overnachting, muziek of entertainment. Kortom alles in vertrouwde handen bij Linthorst Culinair en u kunt meer aandacht schenken aan het contact met uw medewerkers of relaties.

Dé mooie momenten van het leven beleef je met familie en vrienden. Een gezellige borrel of een klassieke high tea. Een brunch, lunchbuffet of diner. Linthorst Culinair maakt het mogelijk, zonder stress over vergeten boodschappen of urenlange sessies in een keuken die niet berekend is op grote gezelschappen! Presenteerklaar aangeleverd? Of geeft u de voorkeur aan live cooking? Aan u de keus. Laat uw gasten genieten, samen met u.

Catering op Locatie

Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen

Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Smokey Basterd's Experience

Beste prijs
44
50
 • The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
 • Gamba's Jalapeno
 • Stout buikspek
 • Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
 • Drunk & Dirty Côtes de boeuf
 • In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Beste prijs

Smokey Basterd's Experience

Luxe arrangement
69
50
 • Oesters Hog Butter
 • Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
 • Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
 • Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
 • Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
 • Gegrilde coquilles met yuzu
Beste prijs

Offerte aanvragen locatie Linthorst

Offerte formulier

Offerte Aanvragen

Smokey Basterds catering

Vragen? Bel ons op 06 83654624

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.