DJ Boeken

Graag een DJ boeken tijdens uw feest?

Wij werken graag samen met vaste partners om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom is DJ Weslo de artiest die we aanbevelen als het om de muziek gaat. DJ Weslo heeft zijn sporen in de muziek verdient en heeft op de grootste events gestaan. 

Zo heeft hij meerdere malen in de Ziggo Dome gestaan voor o.a. Mariah Carey en Miley Cyrus. Daarnaast is hij ook een graag geziene DJ bij bedrijfsevenementen van o.a. Rituals, SENA

Wilt u graag meer informatie over DJ Weslo klik dan op de knop hieronder.

Feest der Herkenning

Wanneer je een DJ gaat boeken, vinden wij de muziek het allerbelangrijkste. Daarom werken wij uitsluitend met DJ’s onder het mom ‘feest der herkenning’. Muziek waarop gedanst en meegezongen kan worden. 

DJ Weslo is weleens waar bekend van o.a. Mysteryland, Ziggo Dome en nog vele andere bekendere locaties, maar maakt tegenwoordig ieder bedrijfsfeest en privé feest, zoals bruiloften, onvergetelijk met zijn mixes!

Bruiloft DJ inhuren

Wilt u naast de catering op de bruiloft ook voorzien worden van muziek en entertainment? Tegenwoordig kunt u dit ook bijboeken tijdens de catering aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie.

Liever een andere artiest?

Wilt u graag een andere artiest(en) of band boeken? Geef dit dan aan in ons offerte formulier.

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.