Bij Maarten in 't Koetshuis & Kasteel Cannenburgh

Catering op Locatie Kasteel Cannenburgh

Omringd door rijke historie en levendige natuur ontdek je bij ‘t Koetshuis nieuwe smaken op eigen wijze. Van versgemalen koffie tot eigenwijze lunchgerechten, vlees of vis uit de rookoven, overheerlijke borrelplanken en verfrissende drankjes.
 
Wij bezorgen je een heerlijke dag waarin geuren, kleuren, smaken en aandacht voor elkaar samenkomen. Beleef onze smaakvolle combinaties, oprechte interesse en gastvrijheid.
 

BBQ Bruiloften & Feesten

Bij Maarten bent u op 1 van de unieke en mooiste plekjes van Nederland aangekomen.
 
Gelegen op een prachtig landgoed van Kasteel Cannenburgh een locatie om van te dromen van de prins of prinses op het witte paard, een uniek feest, team of bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn allemaal aanwezig.
 
BBQ Catering op Locatie
BBQ Catering op Locatie

Catering in een kasteel

Op het plein voor het kasteel hebben wij samen ” a Night at the Castle” verzorgd voor het kasteel, 500 gasten, een prachtige zonsondergang en een avond vol entertainment, culinair genieten en feesten. Samen met Maarten kunnen wij als Smokey Basterd’s ontzettend trots zijn om een prachtige locatie zoals deze te mogen toevoegen aan onze locaties.
Samen verzorgen wij bruiloften, feesten, team- of bedrijfsuitjes, faciliteren we zakelijk events, workshops en teambuilding activiteiten.

Het koetshuis beschikt over verschillende ruimtes en samen met het kasteel een tal aan mogelijkheden voor bruiloften, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Neem gerust met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie, wij laten het kasteel graag aan u zien. Natuurlijk kunt u ook bij Maarten terecht voor een heerlijk lunch, diner, een lekkere kop koffie, high tea en nog veel meer.

Familiekasteel op waterrijke Veluwe

Kasteel Cannenburgh en haar landgoed zijn prachtig om heerlijk te wandelen en te genieten van de cultuur en natuur.
Het kasteel is een nationale trekpleister en een ” must see” van Nederland. Ervaar de eeuwenoude schatten, rijk ingerichte vertrekken en schilderijen die tot leven komen. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch is een stijlvol familiekasteel op de Veluwe. Het ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel kan worden bezocht en in de directe omgeving kan worden gewandeld of gefietst.
 
Toost en diner
Bekroon jullie dag met een feestelijke toost of intiem diner Bij Maarten in ‘t Koetshuis. De Gelagkamer inclusief terras met kasteelzicht staat exclusief tot jullie beschikking. Wees welkom en informeer naar de mogelijkheden:
 
Vergaderen
Ontvang je gasten eens op onze historische locatie, die al eeuwen tot de verbeelding spreekt en je zeker zal inspireren. Kasteel Cannenburch biedt een representatief en stijlvol decor voor verschillende groepsgrootte, met de gewenste moderne faciliteiten. Van een brainstormsessie met een klein team in de vergaderzaal tot een ontvangst met 60 gasten in de Ontvangsthal, op kasteel Cannenburch is veel mogelijk.
 
BBQ Catering op Locatie

Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen

Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Smokey Basterd's Experience

Beste prijs
44
50
 • The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
 • Gamba's Jalapeno
 • Stout buikspek
 • Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
 • Drunk & Dirty Côtes de boeuf
 • In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Beste prijs

Smokey Basterd's Experience

Luxe arrangement
69
50
 • Oesters Hog Butter
 • Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
 • Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
 • Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
 • Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
 • Gegrilde coquilles met yuzu
Beste prijs

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.