PROFESSIONELE
BEDRIJFSCATERING

PROFESSIONELE
BEDRIJFSCATERING

Outdoor cooking

Onze hamburgers worden ’s nachts gedraaid en verpakt, Dit zijn de burgers die wij in de ochtend geleverd krijgen en meenemen naar locatie. Deze unieke hamburgers worden gemaakt van brisket en chuckroll en met ons eigen kruidenmelange.
 
Onze voorbereidingskeuken is voorzien van professionele keukenapparatuur, wist je dat wij zelf onze jus maken en deze dient als basis voor onze Bacon & Bourbon jus, onze truffelsaus en alle andere sauzen die wij zelf bereiden.
Deze jus maken wij ook in onze Rational Vario Cookers onder druk, hiermee kunnen wij jus trekken in 4 uur tijd waar het normale proces in een pan 24 uur duurt. Naast dat het sneller gaat is het voor ons juist de kwaliteit die dit proces oplevert. Dit systeem sluit zich af dmv deksel en je kan onder druk deze jus maken, hierdoor verlies je geen smaak en voedingsstoffen, waar dit wel gebeurt als je de jus in een pan maakt, hier verdampt veel de afzuigkap in.
 
Onze verpakkings en koelapparaten:
 
Om de kwaliteit te behouden is het belangrijk dat alle bereide producten zo snel mogelijk worden teruggekoeld. Hier hebben wij blastchillers voor, deze machines kunnen binnen 20 minuten producten van 100 graden terugkoelen naar 4 graden.

Onze verpakkings en koelapparaten

Om de kwaliteit te behouden is het belangrijk dat alle bereide producten zo snel mogelijk worden teruggekoeld. Hier hebben wij blastchillers voor, deze machines kunnen binnen 20 minuten producten van 100 graden terugkoelen naar 4 graden.
 
Dit heeft 2 voordelen.
1 wij koelen niet terug in onze normale koeling, het is voor kwaliteitsbehoud niet handig om bijvoorbeeld een grote pan a 100 graden in de koelkast te zetten. Dit zorgt voor vocht in de koeling en temperatuurwisselingen. Dit wil je liever niet.
 
2 hierdoor blijven er mee voedingsstoffen en smaakstoffen achter in het product en verlengen wij de houdbaarheid van onze vers bereide producten
 
Daarnaast werken wij in een geklimatiseerde keuken, wij kunnen dus werken op 6 graden wat de kwaliteit van rauwe producten ten goede komt.
 
Om de kwaliteit verder te behouden verpakken wij onze producten in special food bakken die wij onder food gas en vrij van zuurstof kunnen sealen.
 

Smokey Basterd's op locatie:

Wij hebben meerdere settings waar wij onze catering mee verzorgen op locatie. Van een intieme tuin setting tot professionele keukens om zo 2500 gasten te verwennen met culinaire hoogstandjes.
Als wij op locatie komen nemen wij graag een stoere aanhanger mee als BBQ pit of hebben wij losse BBQ’s bij ons.
Onze cateringkeukens zijn voorzien van RVS werkbanken, hygiënevoorzieningen en nemen wij alles gekoeld, gevroren en/of warm mee naar locatie. Zoals bijvoorbeeld de brisket die na 21 uur bereiding warm op locatie geserveerd kan worden. Hier gebruiken wij catering rolcontainers voor.
 
Ook voorzien wij vele partijen van tenten, wij beschikken over meerdere stretchtenten in diverse formaten.
Deze kleden wij aan met vlondervloer, sfeerverlichting en meubels/bekleding naar keuze.
Van stoer gedekte tafels tot met strak linnen gedekte tafels.
 
In overleg kijken wij naar het serviesgoed, wij kiezen er graag zelf het liefst voor dat wij onze gerechten op porselein en met mooi bestek mogen serveren, ook onze buffetten. Houten disposables doen voor ons afbreuk aan de gerechten die wij maken.

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.