Evenementen & Festivals

Festival BBQ catering

Catering service

Onze catering service heeft gewerkt met een verscheidenheid aan klanten, van kleine bedrijven tot grote corporaties. Wij hebben ook gewerkt met particulieren voor evenementen zoals bruiloften en verjaardagsfeestjes. Onze klanten zijn altijd tevreden geweest met onze service en hebben ons aanbevolen aan anderen.

Als u op zoek bent naar een professionele catering service voor uw volgende evenement, hoeft u niet verder te zoeken. Onze ervaring, service en opties maken ons de perfecte keuze voor elk evenement. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw volgende evenement onvergetelijk kunnen maken.

 

 

 

Professionele Catering Service voor elk evenement

Bent u op zoek naar een professionele catering service voor uw volgende evenement? Zoek niet verder! Onze catering service is er om uw evenement onvergetelijk te maken. 

Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest plant, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Wij vertellen u alles over onze catering service en waarom wij de perfecte keuze zijn voor uw volgende evenement.

 

 

BBQ Catering
BBQ Catering

Verschillende evenementen

Onze catering service heeft ruime ervaring in het verzorgen van evenementen van verschillende groottes. Wij werken samen met professionele koks die gespecialiseerd zijn in diverse keukens. Onze menu’s worden op maat gemaakt op basis van uw voorkeuren en dieetwensen, en onze koks bereiden alles ter plaatse om de versheid en kwaliteit te garanderen.

Festivals waar wij hebben gestaan

  • Mystery Land
  • Welcome to the Future
  • Defcon
  • Eten op Rolletjes
  • Druif wijnfestival
  • Rubberboot festival
  • Muziekids Hilversum

Verloop evenement

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw evenement vlekkeloos verloopt en daarom zorgen wij voor een uitstekende service. Onze medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en zullen er alles aan doen om uw gasten tevreden te stellen. 

Van het opzetten van de catering tot het opruimen achteraf, wij nemen al het werk uit handen zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.