BBQ Catering Op Locatie

BBQ Catering Op Locatie

Naast dat wij beschikken over een aantal mooie locaties in Nederland verzorgen wij ook van alles op uw eigen locatie. Of dit nu in het groot is of juist een intieme tuinsetting is. Wij beschikken over diverse settingen om de juiste sfeer te creëren op iedere locatie.

Met onze service willen wij u volledig ontzorgen, dat houdt in dat wij beschikken over een eigen eventmanager die uw volledige catering of event kan verzorgen. Daarnaast hebben wij onze eigen Chefs & Gast dames/heren, diverse stretch tenten, aankleding, servies en meubels. Maar ook komen wij vaak op locatie voor de bbq/keuken catering.

Ons assortiment is enorm breed; American Breakfast buffetten, BBQ/Outdoor cooking, lunch en diner buffetten. In de keuken en BBQ beleving kan dat in de vorm van een geserveerd meer gangen diner of juist in buffet vorm.              Wij maken onze gerechten in onze eigen keuken, waar wij beschikken over de modernste apparatuur en zelfs onze eigen patisserie afdeling.

Aanvraag Formulier

Catering op locatie
Catering op locatie
Catering op locatie

BBQ op je bruiloft?

Naast onze grills, smokers, Green Egg’s kunnen wij ook de gehele aankleding voor u verzorgen. Wij hebben stretchtenten, vloeren, barren, personeel en meer.

Specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. 

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.