BBQ pop-up restaurants
Catering op locatie
In het hele land doen wij door het jaar heen een aantal pop up’s! Genieten in een restaurant setting van de culinaire signatuur gerechten van Smokey Basterd’s. In onze POP-UP locaties kunt u genieten van verschillende thema’s en verschillende settings.
Dit jaar doen wij een culinaire POP-UP met als thema Kerst, Ultiem Vlees, BBQ Experiences en Wildavonden. De locaties bevinden zich in Zeewolde, Amstelveen, Leidschendam, Apeldoorn en Meppel.
U wordt volledig in de watten gelegd, genieten van gerechten van de Top Chefs van Smokey Basterd’s, hun (Bier) sommelier en patissier.
Culinair Ultiem Vlees:
Op deze exclusieve avond hoef je niet zelf aan de slag, maar geniet je aan tafel in ons Pop Up Restaurant.
Het is ons zo vaak gevraagd, en het lijkt ons ook echt heel gaaf en heel gezellig! Wij hebben 3 Chef’s Tables voor 6 gasten. Net als bij onze workshops maken wij er met elkaar een onvergetelijk avond van!
BBQ Experience:
Vanaf de BBQ serveren wij een heerlijk menu, tijdens de live cooking kunt u met onze chefs mee kijken bij alle BBQ’s en geniet u van onze echte BBQ klassiekers
Wat kun je verwachten?
Ontvangst tussen 17:00-18:00 uur.
Start: 18:00
Ons menu:
- Onze signatuur burger “The Escobar Burger”
- Koreaanse bavette & kalbi met kimchi
- Andouille saucages
- Gamba’s Jalapeno
- Cuban Zalm & Mojo
- Jamaicaanse potatoes
- Smokey’s Pulled Pork BBQ salade
- USA Cowlsalade
- Truffel salade
- Broodmand met dips & smeersels
- Dessert: Smokey’s Oreo ‘S Mores
Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen
Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Smokey Basterd's Experience
Beste prijs-
The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
-
Gamba's Jalapeno
-
Stout buikspek
-
Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
-
Drunk & Dirty Côtes de boeuf
-
In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Smokey Basterd's Experience
Luxe arrangement-
Oesters Hog Butter
-
Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
-
Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
-
Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
-
Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
-
Gegrilde coquilles met yuzu