Stadslab Groningen

Catering in Groningen?

Een prachtige locatie in het hoge noorden van Nederland! Een unieke plek waar we de meest gave belevingen kunnen realiseren! Zoals het stadslab is er niet in de wijde omgeving, een absolute aanrader om deze locatie te bezoeken.
 

OVER STADSLAB GRONINGEN
Waar ooit de vrachtwagens af en aan reden, waar je suikerbieten zag zo ver je kon kijken, waar elke dag honderden Groningers werkten aan de beste suikerproducten. Daar is iets unieks ontstaan. Op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen staat Stadslab Groningen.

ZAKELIJKE EVENTS
Stadslab Groningen is dé plek voor een bruisende zakelijke events in een industriële omgeving. Het robuuste Suikerunieterrein biedt volop plek voor evenementen van 5 tot 2500 personen. Stadslab Groningen heeft bovendien het grootste openluchtpodium van Nederland! 

Geniet van een BBQ en Feest

Alle mogelijkheden voor zakelijke events Stadslab is gelegen op het unieke Suikerunieterrein en heeft binnen ruimte voor 450 personen. Echter door het festivalterras en met behulp van stoere tenten, kunnen we uitbreiden tot 2500 personen! Ideaal voor een congres, een lustrum met je vereniging of het organiseren van een festival of ander tof buiten event.

Bovendien heeft Stadslab Groningen het grootste openluchtpodium van Nederland! Het geïntegreerde permanente podium kan dienen als mainstage voor evenementen en heeft een capaciteit tot wel 10.000 toeschouwers.

Groningen Bruiloft locatie

Arrangementen: vergaderen, lunchen, dineren of borrelen
Vergaderarrangement bestaan uit koffie & thee met zoet en water gedurende de vergadering. Onze zaal beschikt over een beamer en geluidsversterking. Vergaderarrangementen kunnen worden uitgebreid met een lunch, borrel of diner. En eventueel met extra techniek.

Het basis luncharrangement bestaat uit verschillende vers afgebakken broodjes en sandwiches. Aan te vullen met bijvoorbeeld smoothies, verschillende soorten soepen of warme snacks. Naast het basis luncharrangement bieden wij ook de mogelijkheid voor een volledig lunchbuffet.

Ook kan je heerlijk dineren bij het Stadslab. Van een walking diner, buffet diner, BBQ tot een 6-gangen diner aan mooi gedekte tafels, alles is op maat mogelijk. Het menu stellen we in overleg met jou en onze koks samen.

We bieden meerdere dranken arrangementen op maat aan, aangepast naar uw wensen. Daarbij kunnen wij verschillende borrelhappen uit onze eigen keuken serveren. Denk aan pincho’s, verschillende bittergarnituur, charcuterie of lokale kaasplanken. 

Unieke locatie Groningen

Praktisch
Parkeren doe je gratis achter de fabriek, op steenworp afstand van het Stadslab. En we zijn uitstekend met de auto bereikbaar: Stadslab is gelegen aan de ringweg West van Groningen. De grote zaal beschikt over een beamer en een geluidsinstallatie met loopmicrofoon. De techniek kan naar wens worden uitgebreid. Daarnaast hebben we deze prachtig ingerichte Green House beschikbaar voor (kleinere) gelegenheden tot honderd personen.
 
Het terras afhuren
Wij faciliteren graag en stellen ons gezellige privéterras ter beschikking voor groepen van 50 tot 120 personen. Met je eigen muziekkeuze en de vrijheid om de tent naar wens te decoreren, maak je het helemaal je eigen feestje. Wat staat er voor je klaar? Je privéterras met maximaal 60 zitplaatsen en een bijbehorende tent voor nog eens 60 personen. Kies voor een bijpassend arrangement of bestel eten en drinken van de kaart zoals je dat gewend bent.


Of plan jouw eigen festival
Groot, groter, grootst. Bedrijfsevenementen met veel genodigden of een feest met heel je vereniging? Ons kant-en-klare festivalterras leent zich perfect voor een festival en is daarom ook te huren voor je eigen evenement. Het terras is aangekleed met mooie ruige loungebanken, lange tafels, vuurkorven, stretchtenten, een foodtruck én de mogelijkheid om buiten muziek te draaien. Je organiseert je eigen festival al vanaf 200 personen! 
 

Voorbeeld BBQ menu's en arrangementen

Hieronder vindt u een aantal standaard menu’s, arrangementen en richtprijzen. Heeft u speciale wensen, of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Smokey Basterd's Experience

Beste prijs
44
50
 • The Escobar Burger: 100% rundvlees, Provolone, bacon en truffel
 • Gamba's Jalapeno
 • Stout buikspek
 • Teriyaki van hoender met geroosterde sesam
 • Drunk & Dirty Côtes de boeuf
 • In champagne gegaarde zeebaarsfilet
Beste prijs

Smokey Basterd's Experience

Luxe arrangement
69
50
 • Oesters Hog Butter
 • Tataki van Dry Aged entrecote met wakamé en Korean splash
 • Cuban Zalm Mojo met gerookte bietjes
 • Kreeft Motoyaki met zoetzure venkel
 • Brisket Style kalfswang met bacon bourbon jus
 • Gegrilde coquilles met yuzu
Beste prijs

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.