Kerst- en Oud en Nieuw Borrels door Smokeybasterds Catering

Oud en Nieuw catering

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van warmte, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten. Voor velen is de combinatie van kerst en oud en nieuw de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden, familie en collega’s. En wat is een betere manier om deze feestelijke periode te vieren dan met een smaakvolle kerst- en oud en nieuw borrel? Bij Smokeybasterds Catering begrijpen we als geen ander dat eten de key van elk feest is. Laten we eens kijken naar hoe wij je kunnen helpen om jouw kerst- en oud en nieuw borrels onvergetelijk te maken.

Catering op locatie tijdens kerst of oud en nieuw?

Ook tijdens de feestdagen verzorgen wij graag de catering op locatie.
Wij bereiden veel op vuur maar dat hoeft zeker niet altijd op locatie om u te mogen voorzien van spectaculaire gerechtjes.
Naast een heerlijk menu, walking dinner of hapjes voor bij de borrel hebben wij ook onze eigen bar met verschillende speciaal bieren, wijnen en frisdranken. Om het geheel nog feestelijker te maken hebben wij ook een gave Champagne bar of Cocktail bar
 
  • Smokeybasterds Signature BBQ: Onze gerookte, malse stukken vlees zijn de ster van de show. Van sappige spareribs tot boterzachte pulled pork, ons BBQ-menu zal uw gasten versteld doen staan.

  • Verfijnde Hapjes: Voor de fijnproevers hebben we een selectie van verfijnde hapjes en amuses die zowel de ogen als de smaakpapillen zullen verwennen.

  • Zoete Verleidingen: Geen feest is compleet zonder een vleugje zoetheid. Onze desserts zijn kunstwerken op zich, van rijke chocoladetruffels tot delicate fruitgebakjes.

Flexibele Opties

Bij Smokeybasterds Catering begrijpen we dat geen twee feesten hetzelfde zijn. Daarom bieden we een scala aan flexibele opties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu een intieme kerstavondborrel voor uw naaste familie organiseert of een grootschalig oud en nieuw feest voor al uw vrienden en collega’s, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

  • Buffet of Bediening aan Tafel: U kunt kiezen tussen een buffetopstelling, waar uw gasten zichzelf kunnen bedienen, of een chique bediening aan tafel voor een meer formele sfeer.

  • Diverse Menu-Opties: Onze menu-opties zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw smaakvoorkeuren en dieetwensen. We bieden ook vegetarische en veganistische opties om aan de behoeften van al uw gasten te voldoen.

  • Locatie en Decoratie: Wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor uw borrel en zelfs zorgen voor prachtige decoratie om de feeststemming te versterken.

Oud en nieuw catering

Persoonlijke Service

Bij Smokeybasterds Catering gaat het niet alleen om het eten, maar ook om de totale ervaring. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw borrel vlekkeloos verloopt. We nemen de stress van het organiseren van een evenement uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de feestdagen.

Of u nu kiest voor een uitgebreide kerstborrel met collega’s of een gezellige oud en nieuw bijeenkomst met vrienden, Smokeybasterds Catering is hier om uw feestdagen speciaal te maken. Onze focus op hoogwaardig eten, flexibiliteit en persoonlijke service stelt ons in staat om uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Neem vandaag nog contact op met Smokeybasterds Catering of klik hier en ontdek hoe wij uw kerst- en oud en nieuw borrels kunnen veranderen in smaakvolle herinneringen die een leven lang meegaan. Geniet van de feestdagen en proef de overheerlijke gerechten van Smokeybasterds Catering!

Deel dit blog

Gerelateerde Artikelen

BBQ vlees bestellen?

Bekijk onze webshop en bestel jouw BBQ vlees.